top of page

Zondag is het aan jou!


Beste Knokke-Heistenaar, sympathisant, vriend(in), familie

Zondag is het zo ver: dan bepalen jullie wie de volgende zes jaar onze gemeente bestuurt.

Twaalf jaar terug stemden jullie me als kandidaat op de lijst Gemeentebelangen in de gemeenteraad. Zes jaar terug vertrouwden jullie me een schepenambt toe.

In de voorbije zes jaar heb ik me met hart en ziel ingezet voor onze gemeente. Elke dag opnieuw probeerde ik een luisterend oor te zijn voor jullie noden, wensen en verzuchtingen, maar ook voor jullie kritische bemerkingen.

Wie mij kent, weet dat ik tijdens deze campagne geen dingen gedaan heb, die ik anders niet doe. Ik ga elke week naar de markt en ik doe geregeld boodschappen bij onze lokale handelaars. Ik steun allerlei sportieve evenementen. Ik ben al 12 jaar bloedgever. Ik kom graag onder de mensen.

Maar behalve schepen, ben ik ook zaakvoerder van Demeyere Cars en ik maak er een punt van om er ook voor mijn klanten te zijn. “Uw rijplezier is onze passie” is onze bedrijfsslogan. Dat is wat mij en mijn medewerkers energie geeft.

Ik zou echter geen goede schepen kunnen zijn en ook geen goede zaakvoerder, zonder de onvoorwaardelijke steun van mijn vrouwtje Britt en van mijn ouders, Frieda en Gerard Demeyere. Thuis komen na een lange dag, tijd maken voor de kinderen, samen koken, samen eten, toekomstplannen maken voor onze gemeente, voor onze kinderen, voor onszelf. Dat is tot rust komen. Dat geeft vleugels.

Zondag is het zo ver: dan bepalen jullie wie de volgende zes jaar onze gemeente bestuurt.

Met jullie steun en met jullie stem kan ik me met volle goesting opnieuw zes jaar inzetten voor ONS Knokke-Heist.

Mag ik op jullie stem rekenen?

Hartelijke groet

Kris

0 opmerkingen

Alle berichten

bottom of page