top of page

Liefde is ... samen verkiezingsfolders bussen!

Verkiezingsfolders bussen. Het hoort erbij en het is een boeiende bezigheid. Je ontmoet mensen, je maakt een praatje en ... het helpt om je dagelijkse 10 000 stappen te doen!

Zes jaar terug ging ik voor het eerst bussen met Britt. Ze kende onze gemeente nog niet zo goed. We hadden onze routes uitgestippeld, parkeerden de auto en weg waren we: ik deed route A en zij deed route B. Afspraak was elkaar bij de auto terug te zien.

Na verloop van tijd was ik weer bij de auto, maar wie er niet was? Britt.

Nu ja, kon gebeuren.

Britt bleef echter weg.

Tot overmaat van ramp had ze geen gsm bij zich.

Er zat dus niet anders op dan met de auto haar route te volgen: ergens moest ze toch zijn.

En ergens was ze! Ze was verloren gelopen en stevig op weg naar Nederland!

Zes jaar later kent ze de gemeente even goed als ik, vooral omdat ze - in tegenstelling tot mij - heel sportief is en geregeld kilometers maalt als training voor de triatlon.

Hoe dan ook: het liefst ga ik voortaan bussen samen met Britt: zij neemt de ene kant van de straat, ik de andere kant. Dat maakt het extra gezellig!

Mijn folder nog niet in je bus gevonden? Hij is onderweg! Bovendien vind je hier en op FB alles over mijn realisaties en mijn doelstellingen.

Het zijn de laatste loodjes .... ik zie het helemaal zitten om er nog zes jaar in te vliegen. Met jouw steun en jouw stem lukt het! Mag ik op je rekenen?
0 opmerkingen

Alle berichten

bottom of page