Je bent van Ramskapelle als ...

Bijgewerkt: 28 sep 2018

Ik ben een geboren en getogen Knokke-Heistenaar. Mijn hele jeugd bracht ik door een paar kilometers van waar ik nu woon, in Heist, waar onze garage Demeyere Cars zicht bevindt. Een aantal jaar terug zocht ik mijn eigen plekje om te wonen en ik vond het in Ramskapelle. Ik ben er intussen helemaal ingeburgerd en mijn vrouwtje Britt ook. Mijn kinderen kunnen er ravotten, 's avonds is het in de zomer rustig zitten in de tuin en toch zijn we overal dichtbij. En uiteraard genieten we graag van de uitstekende restaurants in Ramskapelle!

0 reacties

Alle berichten

BLIJF OP DE HOOGTE

© 2018 Kris Demeyere | Gemeentebelangen

Voor volmachten en vervoer op 14 oktober 2018 bel 0476/65.72.10 of stuur een mail naar kris.demeyere@knokke-heist.be.

  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

VRAGEN OF SUGGESTIES?

  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon