Dinsdag, zaterdag, marktdag!

Op dinsdag in Heist en op zaterdag in Knokke probeer ik altijd tijd te maken voor een bezoek aan de markt. Ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik ga graag naar de markt. Ik hou van de gezellige drukte aan de kramen en ik ontmoet er altijd bekenden met wie ik een babbeltje doe, Ik kook graag en ik vind er inspiratie voor wat ik 's avonds met Britt klaarmaak. En een bloemetje, dat hoort er natuurlijk ook bij!


Op de andere dagen doe ik mijn boodschappen bij onze lokale handelaars. Het rijke aanbod aan voedingszaken is één van de troeven van Knokke-Heist.
0 reacties

Alle berichten

BLIJF OP DE HOOGTE

© 2018 Kris Demeyere | Gemeentebelangen

Voor volmachten en vervoer op 14 oktober 2018 bel 0476/65.72.10 of stuur een mail naar kris.demeyere@knokke-heist.be.

  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

VRAGEN OF SUGGESTIES?

  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon