top of page

De vele aspecten van een schepenambt

Een schepenambt toevertrouwd krijgen, het is - inderdaad - een blijk van vertrouwen. Vertrouwen van je kiezers die laten blijken dat je de nodige competenties hebt om beleid te voeren, vertrouwen van de verkozen raadsleden dat je bekwaam bent om de jou toevertrouwde domeinen op een uitstekende wijze te behartigen en vertrouwen van het team waar je elke dag mee samenwerkt dat je resultaten wil boeken.

Het uitwerken van projecten en het opvolgen van dossiers vult een groot deel van mijn dag en vaak ook van mijn avonden. Het blijft boeiend, want je weet dat je gemeente er straks een extra troef bij krijgt of dat gezinnen uit de eigen gemeente de mogelijkheid krijgen om hier een betaalbare woning te verwerven.

Als schepen is het belangrijk dat je je oor te luisteren legt bij wat er leeft in je gemeente. Ik vind het daarom heel aangenaam om met onze inwoners te praten, gezellig in een café, op straat of bij een toevallig bezoek. Uiteraard horen daar ook feestelijke bijeenkomsten en vieringen bij!


Knokke-Heist is een gemeente die ontzettend veel initiatieven neemt en dat heeft alles te maken met de goede samenwerking binnen het college van burgemeester en schepenen.0 opmerkingen

Alle berichten

bottom of page