2 543 maal dank jullie wel!

Mijn oprechte dank aan de 2543 Knokke-Heistenaars die mij vandaag hun vertrouwen en hun stem schonken! Jullie hebben massaal gestemd voor een toekomst met toekomst! Deze score geeft me vleugels! Met heel veel goesting en energie zet ik me opnieuw zes jaar in voor een welvarend, veilig en proper Knokke-Heist. Met de volledige ploeg van de lijst Gemeentebelangen, die een overweldigend resultaat behaalde, werken we verder voor het welzijn van al onze inwoners en bezoekers!Alle berichten

BLIJF OP DE HOOGTE

© 2018 Kris Demeyere | Gemeentebelangen

Voor volmachten en vervoer op 14 oktober 2018 bel 0476/65.72.10 of stuur een mail naar kris.demeyere@knokke-heist.be.

  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

VRAGEN OF SUGGESTIES?

  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon